Bed and breakfast Village Fleuri heet u van harte welkom

Bed and breakfast Village Fleuri, een charmante hoeve in het pittoreske Sohier

Bed and breakfast Village Fleuri, ideaal gelegen in het pittoreske dorpje SohierIdeaal gelegen in de gemeente Wellin, meerbepaald in het dorpje Sohier, bekend als één van de mooiste Waalse dorpjes, op nog geen uur rijden van Brussel en Luxemburg, stemt bed en breakfast Village Fleuri zich in voor al uw ontsnappingsprojekten. Gaat u voorkeur uit naar een weekendje met vrienden, een familie uitstapje, een romantische overnachting of uw business "short & long stays", de familie Becker ontvangt u van harte in hun sfeervolle bed n breakfast Village Fleuri die u al het nodige comfort aanbiedt.

Bed en breakfast met elegante kamers voor 2 tot 6 personen.

De behaaglijke appartementen beschikken allen over een eigen volledige ingerichte keuken, woonkamer met flatscreen en vrije toegang tot internet, zeer comfortabele slaapkamer en luxe badkamer voorzien van douche en toilet. Al naargelang het aantal personen biedt de bed and breakfast  Village Fleuri appartementen aan die 2 tot 6 gasten kunnen ontvangen.

- B & B Charmante Kamer : een stijlvol appartement voor 2 personen
- B & B Charmante Suite : een ruim comfortabel appartement voor 2 personen en kind
- B & B Familie Suite : een charmant appartement voor 4 personen
- B & B Charmant Appartment : een elegant  appartement voor 6 personen

Bed & breakfast Village Fleuri heeft alles om u te verwennen

Na een verkwikkende buiten activiteit of een dagje luieren kan u genieten van volledig ingericht Wellness & Fitness ruimtes die zorgen voor een totale ontspaning en maken dat u zich als herboren voelt... In onze B&B wordt alles in het werk gebracht opdat u het  optimaal naar uw zin heeft.

Bed and breakfast  in een prachtige omgeving met troeven

De streek waarin de bed &  breakfast Village Fleuri gelegen is, is een prachtig groen kader voor verschillende activiteiten en sporten zoals wandelen, paardrijden, mountainbiken, golf  of kajakken.
Met haar rijk historisch verleden kan u ook kennis maken in de omliggende steden zoals Rochefort, Bouillon of Dinant.
Toeristische trekpleisters zoals de Grotten van Han, het Domein van Chevetogne en het boekendorpje Redu maken ook een mooi uitstapje vanuit de bed and breakfast.

Bed & breakfast Village Fleuri stelt u ook een reeks van voordelige formules voor !

Activiteitenkalender
madiwofovrzazo
12345678910111213141516171819202122232425262728293031

Artikels

 Kinderboekenfestival in Redu, een mooie uitstap vanuit onze bed en breakfast in SohierDe dag van het boek en het kind vangt dit weekend plaats in Redu, met tal van animaties in het boekendorpje niet ver van onze B&B Village Fleuri

Chevetogne un peu cochon in het domein van Chevetogne, niet ver van onze B&B te SohierhoDit weekend geeft  het domein van Chevetogne, niet ver van onze B&B, met de happening  Chevetogne un peu cochon, een ode aan het varken in al zijn vormen en aspecten

Ontdek alles over bos en hout in het Weekend van het hout, nabij onze bnb te SohierNeem deel aan de meer dan 180 activiteiten georganiseerd in de streek van bed n breakfast Village Fleuri, tijdens het Weekend van het Hout